Σχετικά με μας

Από το 1970 και μέσα από μια συνεχή πορεία ανάπτυξης και εξέλιξης ο Ιωάννης Μαραγκός παρουσίασε ένα έργο που απέφερε πολλούς πιστούς πελάτες που τον εμπιστεύονταν από την αρχή της πορείας του έως τώρα αλλά και νέους που γνώρισαν την δουλεία του μέσα από τα έργα του και του εμπιστεύτηκαν τους χώρους τους.

Σήμερα 40 χρόνια μετά περνάει την σκυτάλη στον υιό Παναγιώτη Μαραγκό που συνεχίζει την παράδοση και το παραδοσιακό έργο του πατέρα του μέσα από μια σύγχρονη, νεανική και φρέσκια αντίληψη.

Η φιλοσοφία μας είναι πελατοκεντρική και στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν αρτιότερη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Διαθέτοντας την εμπειρία των 40 χρόνων συνεχείς παρουσίας στον χώρο της οικοδομής και σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία έχουμε τις λύσεις σε οποιοδήποτε θέμα σχετικό με το αντικείμενό μας, με την υψηλότερη απόδοση σε ποιότητα και το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Μετά το πέρας των εργασιών η συνεργασία μας δεν παύει να υφίσταται και είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε θέμα τυχόν προκύψει.